Contact

x
Solution Adoption

Project afgerond? De gebruikers bepalen het rendement. Wij houden rekening met de gebruikers. Of ... wij verhogen het succes. Door ons met hen bezig te houden.

Solution Adoption

Wij geloven dat het succes van een nieuwe (IT-)oplossing op de werkplek tot zijn recht komt. Als gebruikers ermee aan de slag gaan. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we hen daar goed op voorbereiden. Wij doen meer dan trainen alleen.

Onze kijk op Solution Adoption

In onze methode voor solution adoption besteden we aandacht aan communiceren, veranderen en trainen. Hoewel we houden van techniek, blijven de gebruikers ons uitgangspunt. Samen met u zorgen wij ervoor dat zij geïnformeerd en gemotiveerd worden. We onderzoeken de impact en bereiden de gebruikers daarop voor. We leren hen hoe het werkt en maken hen zelfredzaam.

Performance support

Bij ons stopt solution adoption niet bij de ingebruikname van uw (IT-)oplossing. Via performance support na de implementatie bieden we blijvende ondersteuning aan de gebruikers. Zo zorgen we dat de oplossing een succes wordt binnen de organisatie. We overbruggen de kloof tussen installatie en configuratie enerzijds en implementatie en acceptatie anderzijds.

Veranderen

Uw projectleden zijn de spil van het projectteam. Maar zijn zij ook de beste ambassadeurs voor de verandering? Met welke middelen kunnen zij hun rol het best vervullen?

Communication

Meerdere kanalen, meerdere boodschappen. Weg met de nieuwsbrief waarin het projectteam zich voorstelt. Dat is niet meer van deze tijd. Doelgroep-gericht informeren wordt steeds belangrijker.

Leren & Presteren

Met alleen maar klassikale trainingen komt u er niet. Die kennis gaat snel verloren. Onze aanpak met echte ‘blended learning’-oplossingen zorgt voor blijvende resultaten.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

Hoera, we zijn Live!

Blog - September 4 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Succes moet je vieren. Het wordt zelfs aanbevolen door Kotter, die het in zijn 8-stappen plan voor het succesvol doorvoeren van veranderingen in organisaties op de 6e plaats zette.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.