Contact

x
Resourcing - Voor opdrachtgevers

Een SAP consultant inhuren bij dé SAP Sourcing Partner van België.

Schaarste in de markt

De vraag naar SAP consultants is momenteel erg groot en het aantal beschikbare professionals is beperkt. Dit zorgt voor schaarste. Hierdoor kan het lastig zijn om passende SAP consultants te vinden.

SAP consultant inhuren

Wilt u een SAP consultant inhuren? De vraag naar SAP consultants is momenteel erg groot en het aantal beschikbare en deskundige professionals is beperkt. Dit zorgt voor schaarste. Hierdoor kan het lastig zijn om passende SAP consultants te vinden.

Beperk de risico's

Door de schaarste vinden veel opdrachtgevers niet de consultant die het beste past bij de opdracht. U loopt het risico een project niet op tijd bemand te krijgen, waardoor deze niet op tijd wordt afgerond. Opdrachtgevers nemen door de schaarste vaker genoegen met een minder geschikte consultant.

Door ons, als uw SAP Sourcing Partner, tijdig te betrekken bij uw resourceplanning, zijn wij in staat voor u de beste kandidaat te selecteren. En het inhuren van de meest geschikte SAP consultant biedt vele voordelen.

Onze SAP consultants inhuren

Ctac heeft de beschikking over meer dan 300 ervaren consultants in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance consultants met gemiddeld 18 jaar SAP ervaring. Wij kennen de kwaliteiten, ambities en beschikbaarheid van onze consultants. Hierdoor vinden wij niet alleen een professional die bij u past, maar matchen wij ook onze consultants aan opdrachten die passen bij hun kwaliteiten en interesses.

Commitment

Ons commitment gaat verder dan het invullen van de opdracht. Ook tijdens de opdracht blijven wij in nauw contact met onze opdrachtgevers en consultants, om te zien of de ambities van beide partijen worden gerealiseerd.

Gave projecten uitvoeren bij toonaangevende klanten

Video

Bram Rikken, Supply Chain Consultant: “Bij Ctac kan ik me elke dag ontwikkelen door deel te nemen aan gave projecten bij toonaangevende klanten. En kennis delen is daarbij onmisbaar."