Contact

x
Integraal Applicatiemanagement

Zorg voor een optimaal functionerend systeemlandschap met integraal applicatiemanagement

Overtref de klantverwachtingen

U wilt uw klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat u moet kunnen steunen op systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van uw bedrijf en klanten. Zoals u ook moet kunnen steunen op systemen die altijd beschikbaar zijn.

Integraal Applicatiemanagement

Met de mogelijkheden op het gebied van integraal applicatiebeheer van Ctac slaat u twee vliegen in één klap. U beschikt altijd over passende functionaliteiten. En die functionaliteiten zijn altijd beschikbaar.

Technisch beheer

Ctac levert alle technische diensten die nodig zijn voor een feilloze beschikbaarheid van uw systemen. Denk daarbij onder meer aan set-up, configuratie, upgrades en patches, performanceanalyse en tuning. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms.

Functioneel beheer

Met onze functioneel-beheerdiensten bieden wij het passende antwoord op al uw vragen rond continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie. Zodat u bij uw core business kunt blijven en uw klanten optimaal kunt bedienen. Terwijl u tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

SAP- en Microsoft-expertise

Ctac combineert diepgaande SAP- en Microsoft-expertise met kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dat betekent dat wij zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen.

Totaalaanpak op maat

Wij bieden totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat u slechts afneemt wat u nodig heeft. Wij blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding en efficiëntie. En helpen u met superieure techniek.

Grootste beheerteam van België

Ctac is een gecertificeerde SAP- en Microsoft-partner met het grootste beheerteam van België. Dankzij onze schaalgrootte bent u bovendien verzekerd van een superieure kwaliteit tegen een bescheiden prijs. Wij zorgen dat uw systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn.