Contact

x
Functioneel Applicatiemanagement

Laat applicaties optimaal aansluiten op de business met functioneel applicatiemanagement voor SAP en Microsoft.

Functioneel Applicatiemanagement

Uw klanten willen voortdurend verrast worden. Waar mogelijk wilt u hun verwachtingen overtreffen. Dat betekent dat uw applicaties optimaal moeten aansluiten bij uw activiteiten.

Functioneel Applicatiemanagement

Als grootste beheerpartner van SAP en Microsoft heeft Ctac de juiste tools en knowhow in huis om u hierbij optimaal van dienst te zijn. Met onze functioneel-beheerdiensten bieden wij het passende antwoord op al uw vragen rond continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie. Zodat u bij uw core business kunt blijven en uw klanten optimaal kunt bedienen. Terwijl u tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

SAP en Microsoft expertise

Ctac combineert diepgaande SAP- en Microsoft-expertise met kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dat betekent dat wij zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterke focus op verbetering.

Totaalaanpak op maat

Ctac biedt totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat u slechts afneemt wat u nodig heeft. Wij blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding en efficiëntie. En helpen u met superieure techniek.