Contact

x
Applicatiemanagement

Overtref de verwachtingen van uw medewerkers en klanten met passende systemen die altijd beschikbaar zijn

Overtref de verwachtingen van uw klanten

Om de verwachtingen van uw klanten keer op keer te overtreffen, moet u kunnen steunen op optimaal functionerende systemen. Tegelijkertijd is de wereld om u heen in beweging.

Applicatiebeheer uitbesteden

Technologie ontwikkelt zich, en klantwensen veranderen. Net als de eisen van de business. Dat vraagt om systemen die aan de ene kant perfect onderhouden worden. En het vraagt om systemen die aan de andere kant voortdurend in ontwikkeling blijven en flexibel meebewegen met die veranderende wereld.

Als uw systemen goed functioneren, vormen ze de drijvende kracht achter het succes van uw organisatie. Dat betekent wel dat u voor die omgeving moet zorgen. Uw IT-omgeving heeft onderhoud nodig. Eventuele problemen moeten snel en efficiënt aangepakt worden. En als de wensen van uw klanten veranderen, moet uw software daar naadloos op aansluiten.

Dat vraagt om constante aandacht voor innovatie en vernieuwing. Het vraagt om maatwerk, de juiste configuratie van uw systemen, aandacht voor continuïteit, aandacht voor de infrastructuur en customer care. Maar het vraagt ook om allerlei activiteiten op het gebied van upgrades, patches, performanceanalyse en tuning. Ctac ondersteunt u op al deze gebieden met krachtige oplossingen voor technisch, functioneel en integraal applicatiemanagement.

SAP- en Microsoft-expertise

Ctac combineert diepgaande SAP- en Microsoft-expertise met kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dat betekent dat wij zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterke focus op verbetering. Wij verlenen onze diensten zowel op afstand en op locatie als projectmatig. Waar nodig werken wij met gespecialiseerde partners. Afhankelijk van uw wensen nemen wij het volledige beheer over of fungeren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en worden wij ingeschakeld voor specifieke expertise en diensten.

Functioneel Applicatiemanagement

Laat uw systemen aansluiten op de wensen van de branche zodat u bij uw core business kunt blijven en uw klanten optimaal kunt bedienen, terwijl u tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

Technisch Applicatiemanagement

Heeft u te maken met een complex en uitdijend landschap? Maar mist u beheersmatige knowhow? Technisch applicatiemanagement van Ctac neemt u veel zorgen uit handen.

Integraal Applicatiemanagement

Ctac levert alle functionele en technische diensten die nodig zijn om een passend systeemlandschap te creëren dat altijd beschikbaar is.

Performance Scan

Blijft de performance van uw SAP systeem achter bij de verwachtingen? Of wilt u onderzoeken hoe u de prestaties van uw SAP systeem weer kunt verbeteren? Bekijk dan onze Performance Scan.

Bekijk de performance scan

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac is de samenwerking gestart met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS)

Performance Scan

Performance Scan

Blijft de performance van uw SAP systeem achter bij de verwachtingen? Of wilt u onderzoeken hoe u de prestaties van uw SAP systeem weer kunt verbeteren? Maak dan kennis met de Ctac Performance Scan.