Integraal Applicatie Beheer

Zorg voor een optimaal functionerend systeemlandschap met integraal applicatiemanagement.

Niek Verhaar

Senior Operations Manager

Altijd de beschikking over passende functionaliteiten én altijd beschikbaar

Ondersteuning op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms

Passende antwoorden op vraagstukken rondom continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie

U wilt uw klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat u moet kunnen bouwen op systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van de business en uw klanten. Zoals u ook moet kunnen bouwen op systemen die altijd beschikbaar zijn.

Integraal Applicatie Beheer

Met de mogelijkheden op het gebied van integraal applicatiebeheer van Ctac slaat u twee vliegen in één klap. Je beschikt altijd over passende functionaliteiten. En die functionaliteiten zijn altijd beschikbaar.

Technisch applicatie beheer

Ctac levert álle technische diensten die vereist zijn voor een vlekkeloze beschikbaarheid van je systemen. Denk daarbij onder meer aan setup, configuratie, upgrades en patches, performance analyse en tuning. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms.

Functioneel applicatie beheer

Met onze functioneel-beheerdiensten bieden wij het passende antwoord op al je vraagstukken rondom continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie. Zodat je bij je core business kunt blijven en je klanten optimaal kunt bedienen. Terwijl je tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

SAP en Microsoft expertise

Ctac paart diepgaande SAP en Microsoft expertise aan kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Wat betekent dat we zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen.

Totaalaanpak op maat

Wij bieden totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat je slechts afneemt wat je nodig hebt. Wij excelleren in prijs-kwaliteitverhouding en efficiency. En ontzorgen je door superieure techniek.

Grootste beheerteam van Nederland

Ctac is een gecertificeerde SAP en Microsoft partner met het grootste beheerteam van Nederland. Dankzij onze schaalgrootte bent u bovendien verzekerd van een superieure kwaliteit tegen een bescheiden prijs. Wij zorgen dat uw systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.