Functioneel Applicatie Beheer

Laat applicaties optimaal aansluiten op de business met functioneel applicatiebeheer voor SAP en Microsoft.

Niek Verhaar

Senior Operations Manager

Antwoord op vraagstukken rondom continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie

Remote, on-site en projectmatige expertise

Totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte

Je klanten willen voortdurend verrast worden. Waar mogelijk wil je hun verwachtingen overtreffen. Dat betekent dat je applicaties optimaal aan moeten sluiten bij je business.

Functioneel Applicatiebeheer

Als grootste beheerpartner van SAP en Microsoft heeft Ctac de juiste tools en knowhow in huis om je hierbij optimaal van dienst te zijn. Met onze functioneel-beheerdiensten bieden wij het passende antwoord op al je vraagstukken rondom continuïteit, performance, capaciteit en optimalisatie. Zodat je bij je core business kunt blijven en je klanten optimaal kunt bedienen. Terwijl je tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

SAP en Microsoft expertise

Ctac paart diepgaande SAP en Microsoft expertise aan kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dit betekent dat we zeer flexibel aan je vraag kunnen voldoen. Met een sterk accent op verbetering.

Totaalaanpak op maat dankzij Functioneel Applicatiebeheer

Ctac biedt totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat je slechts afneemt wat je nodig hebt. Wij excelleren in prijs-kwaliteitverhouding en efficiency. En ontzorgen je door superieure techniek.

Technisch Applicatiemanagement

Heb jij ook te maken met een complex en uitdijend landschap? En ontbreekt het je aan specifieke beheersmatige knowhow? Uitbesteding van je technisch beheer aan Ctac neemt je veel zorgen uit handen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.