Applicatiemanagement

Jouw systemen vormen het kloppend hart van je organisatie. Met Applicatiemanagement van Ctac houd je dat hart gezond en sterk.

Ron Janssen

Sales Directeur

Vertrouw op optimaal functionerende IT-systemen

Ondersteuning bij technisch en functioneel applicatiemanagement

Remote, on-site en projectmatig

Applicatiemanagement: houd al je systemen online, up-to-date en flexibel

Technologie blijft vernieuwen en klantwensen veranderen continu. Net als de eisen van de business. Dat vraagt aan de ene kant om IT-systemen die perfect onderhouden worden. Aan de andere kant vraagt het om systemen die voortdurend in ontwikkeling blijven en flexibel meebewegen met die veranderende wereld.

Drijvende kracht van jouw organisatie

Als jouw systemen goed functioneren, zijn ze de drijvende kracht achter het succes van je organisatie. Dat betekent wel dat je voor die omgeving moet zorgen. Jouw IT heeft onderhoud nodig. Eventuele problemen moeten snel en efficiënt opgepakt worden. En als de wensen van jouw klanten veranderen, moet jouw software daar naadloos op aan kunnen sluiten.

Aandacht voor innovatie en vernieuwing

Die wendbaarheid vraagt om constante innovatie en vernieuwing. Het vraagt om maatwerk, de juiste inrichting en configuratie van jouw systemen, en om aandacht voor continuïteit, customer care en de optimale infrastructuur. Maar het betekent ook proactief handelen op het gebied van applicatielifecyclemanagement (denk aan upgrades en patches), security management, performanceanalyse en -tuning.

Technisch en functioneel applicatiemanagement

Ctac ondersteunt je met krachtige diensten op het gebied van technisch en functioneel applicatiemanagement, zowel op on-premise, private en public cloudplatformen.

SAP en Microsoft expertise

Ctac combineert diepgaande SAP en Microsoft expertise met kennis van jouw bedrijfsprocessen. Met een sterk accent op verbetering. Wij verlenen onze diensten zowel op afstand, op locatie als projectmatig. Waar nodig werken we met gespecialiseerde partners. Afhankelijk van jouw wensen neemt Ctac het volledige beheer over of fungeren we als verlengstuk van de IT-afdeling en worden wij ingeschakeld voor specifieke expertise en diensten.

Met Applicatiemanagement van Ctac verzeker je jouw organisatie van gezonde IT-systemen. Je verkleint de kans op storingen en beweegt flexibel mee met veranderende technologie en klantwensen. Wil je meer weten over Applicatiemanagement van Ctac? Neem dan contact met ons op!

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.