Supply Chain optimalisatie

Bied helderheid over levertijden en beschikbaarheid. Als retailer wil je optimaal kunnen voldoen aan de klantverwachtingen

Bram Rikken

Solution Architect

Bied helderheid over levertijden en beschikbaarheid

Richt flexibele magazijnprocessen in en speel in op alle processen binnen je bedrijf

Krijg betrouwbaar en real-time zicht op je voorraden en je magazijnprocessen

Optimaal voldoen aan klantverwachtingen met Supply Chain optimalisatie

Je wilt optimaal kunnen voldoen aan klantverwachtingen, via welk kanaal je ze ook bedient. Dat betekent dat je volledig in control moet zijn over je voorraad, weten waar producten zich in de keten en je organisatie bevinden.

Makkelijk inspelen op verandering

Zicht hebben op de voorraadstand is één ding. Zeker zo belangrijk is de snelheid en het gemak waarmee je inspeelt op veranderende marktontwikkelingen; Winkelbevoorrading, Ecommerce, Afhaalpunten; volledige omnichannel fullfilment. Hoe flexibeler je je magazijnprocessen inricht, hoe makkelijker het wordt om hierop in te kunnen spelen.

Systeemondersteuning

Om dit te realiseren, moet je een betrouwbaar  en – als het kan – realtime zicht hebben op je voorraden en op de processen die zich in je magazijnen afspelen. Dat betekent dat je moet kunnen steunen op een dynamisch warehouse management systeem (wms) die alle Omnichannel processen en activiteiten ondersteunt. Maar dat is niet alles. Je warehousemanagement systeem moet naadloos integreren met je order-, kassa-, retour- en transportsysteem.

Het warehousemanagement- en transportmanagement systeem van SAP, SAP EWM,  biedt deze ondersteuning. Wij hebben uitgebreide ervaring met begeleiding en implementatie hiervan bij toonaangevende retailbedrijven. Onze experts helpen je om de controle te nemen en zowel je organisatie als je IT-landschap zo vorm te geven, dat je in staat bent om je klanten optimaal te bedienen en je servicebelofte na te komen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.