Optimale samenwerking

Betere ketensamenwerking. Meer doen met minder middelen. Het zijn twee belangrijke doelstellingen voor verhuurders. Een digitale werkplek maakt het mogelijk grote stappen te zetten op beide vlakken.

Wicher Meursing

Market Lead Real Estate

Slim samenwerken met ketenpartners is van groot belang.

Een wendbare en klantgerichte organisatie begint bij de medewerkers.

Breng alle relevante informatie samen op één platform.

Slim werken met een digitale werkplek

De hoeveelheid informatie bij verhuurders neemt snel toe. Daardoor zijn medewerkers veel tijd kwijt met het zoeken naar documenten, het delen van informatie en het updaten van dossiers. Dat draagt niet altijd bij aan de wendbaarheid en klantgerichtheid van verhuurders. Een wendbare en klantgerichte organisatie begint bij de medewerkers. Zij moeten eenvoudig en snel hun werk kunnen doen en altijd toegang hebben tot actuele informatie. Ook slim samenwerken met ketenpartners als leveranciers, gemeenten en aannemers is van belang.

Werk klantgericht met een digitale werkplek

Een digitale werkplek zorgt daarvoor. Zo’n werkplek brengt informatie van verschillende applicaties en systemen samen op één platform. Ingebouwde online samenwerkingstools maken het mogelijk om efficiënt te vergaderen, en met meerdere collega’s en partners tegelijkertijd aan hetzelfde project te werken. Gebruikers hebben onafhankelijk van tijd, locatie of device toegang tot alle relevante informatie en toepassingen. Zo ontstaat niet alleen een werkomgeving die medewerkers ondersteunt bij al hun dagelijkse bezigheden, maar is het ook een ideale tool voor optimale dienstverlening aan huurders.

Altijd actueel en in context

Een digitale werkplek is meer dan een simpele optelsom van handige tools voor documentcreatie, informatiebeheer en samenwerken. De kracht van een digitale werkplek zit hem juist in verbinding. Het brengt allerlei losse applicaties samen, die naadloos op elkaar inhaken en elkaar aanvullen. Zodat informatie altijd actueel en contextueel is. Wij hebben diepgaande ervaring op het snijvlak van verhuurders en business productivity. Wij helpen u stapsgewijs om de samenwerking tussen medewerkers en partners te stroomlijnen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.