Industrie 4.0

Haak aan bij de vierde industriële revolutie en profiteer van alle technologische mogelijkheden die beschikbaar zijn.

Nic Pot

Manufacturing Expert

Profiteer van de uitgebreide technologische mogelijkheden om je productiebedrijf te verbeteren

Vind de ideale balans tussen investering en marge

Bouw op ervaren manufacturingexperts die samen met jou een realistische innovatie-agenda opstellen

Industrie 4.0: automatiseer en verbeter je productieprocessen met slimme technologieën

Nieuwe productiemethodes veranderen de productiebranche in hoog tempo. Dankzij slimme technologieën als Internet of Things en artificial intelligence ontstaan steeds meer mogelijkheden en kansen voor maakbedrijven. De kunst is om het maximale uit al deze technologieën te halen, maar hoe doe je dat?

De vierde industriële revolutie

Industrie 4.0 staat voor de vierde industriële revolutie, waarin slimme technologieën bijdragen aan de continue digitalisering van de maakindustrie. De term Industrie 4.0 valt al sinds 2011, ver voordat de technologie er echt klaar voor was. Dat is nu anders. Internet of Things, cloud computing en artificial intelligence creëren ongekende mogelijkheden en maken de nieuwe industriële revolutie werkelijkheid.

Industrie 4.0 voor maakbedrijven

Door de vele mogelijkheden kan het maken van de juiste keuzes lastig zijn. Want hoe beweeg je mee met de wensen van jouw klanten en het tempo van de markt? Hoe profiteer je maximaal van al die nieuwe mogelijkheden? Hoe balanceer je investeringen en marge? En hoe combineer je kwaliteit en innovatie? Ctac ondersteunt productiebedrijven bij het toepassen van alle technologische mogelijkheden en het creëren van slimme oplossingen. Industrie 4.0 begint met een duidelijke agenda. Deze agenda is een uitvloeisel van jouw strategie. Daarin bepaal je namelijk wat je de komende jaren wil bereiken en leg je vast wat dat betekent voor je bedrijfsprocessen.

Samen met Ctac naar Industrie 4.0

Ctac ondersteunt je graag bij het vertalen van jouw strategie naar een agenda. Als Business & Cloud Integrator zetten we onze kennis en ervaring graag in voor bedrijven die willen aanhaken bij Industrie 4.0. Middels onze doeltreffende aanpak bepalen we gezamenlijk de agenda van waaruit we mogelijkheden omzetten naar concrete voordelen. Als ervaren manufacturingexperts helpen wij bedrijven om nieuwe wegen te bewandelen. Afhankelijk van jouw strategie helpen we je bij het bepalen van de juiste processen en de inzet van technologie. Hiermee houden we altijd rekening met de impact die dit heeft op jouw architectuur, jouw IT en jouw mensen.

Ben je klaar voor de stap naar Industrie 4.0? Ontdek samen met Ctac wat dat voor jouw productiebedrijf betekent en welke technologieën jouw bedrijf kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.