Social Enterprise

Hoe combineer je het maatschappelijk doel van het maatwerkbedrijf met verhoogde klanteisen en -verwachtingen?

Jacco van den Berg

Directeur Sales

Profiteer van onze expertise in manufacturing, wholesale en retail

Vind de optimale balans tussen zakelijkheid en menselijkheid

Maak gebruik van speciaal ontwikkelde best practices van SAP S/4HANA

Social Enterprise: snel inspelen op veranderingen

Als maatwerkbedrijf of werk- en ontwikkelbedrijf heb je te maken met alsmaar veranderende uitdagingen. Je moet professioneler en commerciëler opereren om concurrerend te blijven. Je hebt te maken met een diversere instroom van medewerkers. En je werkzaamheden veranderen door kleinere bestelhoeveelheden en complexere klantwensen. Hoe houd je je bedrijfsvoering staande in deze wisselende omstandigheden?

Eén versie van de waarheid

Om grip te houden op je organisatie gebruik je diverse digitale hulpmiddelen die allerlei gegevens produceren. Hoe breng je al die data samen, haal je er relevante informatie uit en gebruik je die in je voordeel? Ctac helpt je systemen te integreren, informatie samen te brengen en te zorgen voor één versie van de waarheid. Daarmee leg je alle handelingen en informatie vast en zorg je dat informatie altijd herleidbaar is.

Minder zorgen, meer aandacht voor mensen

Ctac kan je ondersteunen bij al jouw uitdagingen op zowel business als IT-gebied. Of het nu gaat om het doorrekenen van businesscases. IT-beheer, automatisering en integratie. Of een complete datamanagementaanpak van invoer tot analyse. Wij stellen jouw sociale organisatie in staat kort op de bal te spelen in een snel veranderende markt. Zodat jij je kunt concentreren op de kern: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen en hierbij economisch rendabel zijn.

We hebben veel ervaring in de sociale markt door projecten voor onder meer de maatwerkbedrijven Blankedale, WAAK en Werminval. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de geldende processen en standaarden in onze specialisatiemarkten: manufacturing (maakindustrie), wholesale (groothandel) en retail. Bovendien kunnen we je in contact brengen met andere maatwerkbedrijven, om van elkaar te leren en samen een zo goed mogelijke aanpak te creëren.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? Ctac helpt je graag. Neem dan contact met ons op en ontdek hoe jouw organisatie haar maatschappelijk doel kan combineren met verhoogde klanteisen en -verwachtingen.

WERMINVAL
MAATWERKBEDRIJF WERMINVAL PLUKT VRUCHTEN VAN TIJDIGE OVERSTAP NAAR SAP S/4HANA
Werminval implementeerde met hulp van Ctac SAP S/4HANA. CEO Jonny Coulon en CFO Natacha de Groot vertellen waarom en hoe Werminval razendsnel de overstap maakte.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.