Cross industries

Jacco van den Berg

Directeur Sales

Ctac streeft naar het onderhouden van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en wil kunnen blijven inspelen op de snel wisselende behoeften van die klanten. IT-diensten moeten meer waarde toevoegen aan de bedrijfsdoelstellingen. Wil jij jouw bedrijfsvoering naar een hoger plan tillen? Dan kun je bij ons terecht voor innovatieve oplossingen die naadloos passen bij jouw branche, jouw organisatie en jouw uitdagingen.

Jarenlange en integrale ervaring

Buiten onze ervaring in de Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate branche, hebben we in de afgelopen dertig jaar voor opdrachtgevers mogen werken in verschillende sectoren. Inmiddels heeft Ctac over de as van een aantal horizontals een sterke footprint ontwikkeld in onder andere het Professional Services domein. Daarnaast is er een sterke ambitie om de dienstverlening binnen Agrifood en Utilities naar een volgend niveau te brengen

Zo helpen we The Greenery met het voorspellen van hun klantgedrag in de food/agri branche. We ontzorgen we de Raad voor Rechtsbijstand met het voeren van regie over het multi-verdor landschap waar zij in hun strategie nadrukkelijk voor gekozen hebben. En faciliteren we Holla advocaten een IT-omgeving die elke medewerker van het toonaangevende advocatenkantoor snel en veilig toegang geeft tot alle benodigde applicaties en informatie.

Overheidsinstellingen

We adviseren overheidsinstellingen met de digitalisering van hun dienstverlening.  Zo heeft de provincie Noord-Brabant na een Europese aanbesteding Ctac geselecteerd als nieuwe SAP-partner. Ctac neemt de komende jaren samena met het SAP-team van de provincie de projecten en het beheer van de SAP-omgeving voor zijn rekening.

PSV

Ons officiële partnership met PSV gaat verder dan ons logo op het training shirt. We zullen PSV ook ondersteunen als consultant op IT-gebied om zo hun ambities op gebied van de ‘fan & stadion van de toekomst’ waar te maken.

We combineren een passie voor technologie met een scherp oog voor bedrijfsprocessen. Samen werken we toe naar het moment waarop ambities, vakmanschap, ervaring en enthousiasme samenkomen en elkaar versterken. Meer weten hoe we jouw organisatie de volgende stap kunnen laten zetten? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek.

HOLLA ADVOCATEN
VERNIEUWDE DIGITALE WERKPLEK BIEDT HOLLA ADVOCATEN BASIS VOOR VERDERE GROEI
Holla Advocaten moet blind kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van data. Ctac zorgde voor een IT-omgeving die elke medewerker snel en veilig toegang geeft tot alle benodigde applicaties.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.