Contact

x
Branches

Ctac heeft inhoudelijke kennis en ruime ervaring opgedaan in specifieke markten. Kennis van de klant en zijn essentiële processen, dat is waar de teams bij Ctac in excelleren.

Retail}

Retail

Waar de focus vroeger vooral op de uitgaande goederenstroom lag, moeten retailers met een webwinkel steeds meer retouren kunnen verwerken, zowel logistiek als financieel. De klant verwacht dat dat soepel en snel gebeurt.

Lees meer
Wholesale}

Wholesale

Producenten en eindklanten weten elkaar steeds makkelijker te vinden. Daardoor vervagen de grenzen tussen retail en wholesale. Groothandelsbedrijven die fans willen maken van hun klanten staan daarom voor de permanente uitdaging om in te spelen op deze nieuwe realiteit en slim om te gaan met de uitdagingen die deze onomkeerbare ontwikkeling meebrengt.

Lees meer
Manufacturing}

Manufacturing

Succesvolle productiebedrijven zijn in staat om razendsnel in te spelen op veranderende klantwensen, ontwikkelingen in de maatschappij en trends in de markt. Tegelijkertijd houden ze grip op planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Ze bewaken hun marges en creëren een optimaal rendement. Hoe? Door een ideale fabriek te creëren.

Lees meer
Woningcorporaties & Vastgoed}

Woningcorporaties & Vastgoed

Vastgoedorganisaties staan voor boeiende uitdagingen. Die hebben deels te maken met de agressieve woningmarkt, het veranderende retail-landschap, maar ook met veeleisende huurders en nieuwe internationale toetreders. Dat vereist verandering van koers, een zoektocht naar nieuwe businessmodellen en tegelijkertijd naar een efficiëntere werkwijze.

Lees meer