Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

Sollicitatieprocedure

Zo verloopt de sollicitatieprocedure. Wil je voorsprong nemen op de toekomst? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren op jouw droombaan.
Het beste kun je hiervoor het formulier op de site gebruiken. We gaan je sollicitatie bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze reactie laat maximaal een week op zich wachten.

Wil je meer weten over de functie waarop je gesolliciteerd hebt? Neem dan contact op met recruitment of een toekomstige collega.

Groen licht? Dan heb je binnenkort je eerste gesprek met een recruiter en een manager van Ctac. Na dat eerste gesprek volgt een tweede gesprek met een consultant en/of iemand van de directie. Tijdens dit gesprek krijg je alle gelegenheid om jouw ervaring, skills en kennis toe te lichten. Mogelijk volgt er na dit gesprek nog een assessment
 
Bij ‘gebleken geschiktheid’ doen we je een aanbod.
 
Niets weerhoudt jou nog van een vliegende start bij Ctac. In de aanloop naar jouw eerste werkdag ontvang je alvast wat praktische informatie. En we sturen je een leuke verrassing toe.
 
Jouw eerste werkdag begint met een uitgebreid introductieprogramma. Je krijgt dan ook je telefoon en je laptop. Heb je recht op een leaseauto? Dan staat jouw nieuwe auto op je te wachten op de parkeerplaats van Ctac.
 
Klinkt dit goed? Stuur ons jouw sollicitatie.

Ctac neemt een voorsprong op haar toekomst door te kiezen voor inclusiviteit als meerwaarde.

Pre Employment Screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Als onderdeel hiervan vragen wij je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor kan je uiteraard declareren. Alle informatie hierover ontvang je van de Recruiter.
 
MEER WETEN? VRAAG HET Daan Smit
consultant
MEER WETEN? VRAAG HET Mirja den Reijer
consultant