CTAC, DE BUSINESS & CLOUD INTEGRATOR

Business & Cloud Integrator Ctac helpt klanten om hun concurrentiepositie te verbeteren, de kosten te verlagen en de omzet te verhogen. Dat doet Ctac door elke dag waarde toe te voegen. Door mee te denken. En door de dagelijkse business van opdrachtgevers te ondersteunen. Voor onze klanten zijn wij een strategische partner. Een partij die écht een integraal en onmisbaar ‘part of the business’ is.


Waarom inmiddels meer dan 500 werknemers voor Ctac gekozen hebben? We noemen de vier belangrijkste.

Be Personal
Wij geloven dat een persoonlijke benadering een verrassend verschil kan maken. In onze open cultuur, waarin we informeel met elkaar communiceren, staat persoonlijk contact met klanten en collega’s centraal.

Stay Connected
Bij Ctac investeren we continu in onszelf, in elkaar en in de toekomst. We willen voorop lopen door kennis en ervaring te blijven ontwikkelen, toe te passen en uit te proberen. 

Think Borderless
Wij hebben een duidelijke visie op technologie en zijn koplopers als het gaat om het toepassen daarvan. Signaleren we kansen, dan zullen we hier altijd voor gaan.

Take Control
We werken hard, zijn betrokken en nemen verantwoordelijkheid. Ondernemend en gefocust op resultaat. Zo helpen we klanten hun ambities te overtreffen. 

Ontdek hoe je met Ctac voorsprong op de toekomst neemt. Heb jij onze VR bril ontvangen? Klik dan hier voor een 360 graden ervaring.
Nog geen bril? Hieronder vind je de 2D versie.