Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

Freelance

Werk je het liefst volledig zelfstandig als SAP-freelancer? Ook dan werken we heel graag intensief met je samen. We hebben meer dan 30 interessante opdrachtgevers die continu op zoek naar ervaren SAP-professionals. We brengen je graag op de hoogte van onze opdrachten en van onze werkwijze.

Als freelancer bij Ctac werk je aan uitdagende opdrachten voor opdrachtgevers zoals ASML, Friesland Campina, KLM, Medtronic, Mediq, NXP, PVH, Philips, Jumbo en VDL Nedcar. Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan voor dit soort klanten? Dan ben je van harte welkom als freelancer bij Ctac.
 
Interessante voordelen
Freelancen bij Ctac heeft z’n voordelen. We bieden je veel meer dan interessante opdrachten. Zo dragen we actief bij aan jouw professionele ontwikkeling als zelfstandig expert. Aan de hand van trainingen en kennissessies helpen we jou om nóg beter in je vak te worden. Daarnaast organiseren we op gezette tijden netwerkbijeenkomsten waar je kennismaakt met Ctac collega’s, andere zelfstandigen en interessante klanten.
 
Fair tarief
Jouw tarief spreken we per opdracht af. De hoogte van het tarief is onder meer afhankelijk van de omvang van de opdracht. We gaan hierover altijd met jou in gesprek en zijn open in de berekeningen die we maken.  
 
Nooit wachten op betalingen
Je facturen worden snel betaald door Ctac. Hoe snel? Dat spreken we af in het contract. Omdat wij alle facturen van freelancers voorfinancieren, hoef je niet te wachten tot het project afgerond is of de klant betaald heeft. Dat is pas prettig ondernemen!

MEER WETEN? VRAAG HET Maartje Kersen
consultant