Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

New Business Sales Manager Cloud Services

  • Sales
  • Senior
Ga jij meehelpen onze Cloud oplossingen verder in de markt te zetten? Ben jij de New Business Sales Manager die makkelijk communiceert met directie, business en IT? Lees dan snel verder. Read More

Open sollicitatie

Zie jij geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie! Solliciteer
MEER WETEN? VRAAG HET Ronald Koeken
consultant
Elke dag toegevoegde waarde bieden bij de mooiste bedrijven van Nederland. Pionieren op het snijvlak van ICT en commercie. Je skills aanscherpen, groeien en een voorsprong nemen op de toekomst. Als sales professional bij Ctac kan het allemaal.

PERSOONLIJKE TESTIMONIAL

Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik in de logistiek gewerkt. Mensen in de logistiek zijn lekker pragmatisch. Ze staan met hun voeten in de klei. Ctac heeft een mooie propositie voor de logistieke wereld die naadloos aansluit bij de richting waarin die branche zich ontwikkelt. Als New Business Manager Logistics is het mijn taak om die wereld te ontginnen voor Ctac.

Read More
Jordi

Jordi 'Steeds met de toekomst bezig'

Ctac stelt me in staat om aan geweldige supply chain projecten te werken rondom thema’s als forecasting en replenishment voor mooie retailklanten. Ik ben steeds met het volgende bezig. Nieuwe dingen doen, dáár krijg ik energie van, dát geeft me plezier.

Read More
future-img