Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

Peter Ligtvoet, SAP Retail Consultant: “Continu voorop lopen”

Ctac is voor mij een bedrijf met onbegrensde mogelijkheden. Binnen Ctac kan ik door blijven leren op persoonlijk en professioneel vlak. Ik krijg de kans om mezelf verder te ontwikkelen als consultant door constante kennisopbouw, samenwerking met collega’s en de verdere professionalisering van mijn consultancy vaardigheden. Continu voorop lopen, dat is iets wat Ctac typeert. En dat is iets wat ook goed past bij mij.

Dit zorgt ervoor dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten. En dat is waar het om draait. Een volwaardige business partner zijn voor onze klanten en daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Het gesprek aan gaan met de klant en op basis daarvan een optimaal proces inrichten.

Vooral in de Retail branche is het kunnen bieden van hetgeen de markt vraagt een uitdaging. Des te leuker is het als je daar vanuit je expertise voor de klant een succesvolle rol in kunt spelen. Bij Beter Bed help ik onder andere de klant te transformeren naar een nieuwe manier van denken en werken. Ik zie het als een echte meerwaarde om de klant hiermee te helpen en naar een hoger niveau te tillen. Dat geeft mij voldoening en energie.

VRAGEN OVER
STEL ZE AAN Peter Ligtvoet
consultant