Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

Huub Hellings, Expert Technical Consultant: "sparren met gelijkgestemden"

Voordat ik bij Ctac kwam, ben ik jaren als zelfstandig SAP Technology Consultant aan de slag geweest. In die rol heb ik mooie projecten gedaan, veel bedrijven van binnen gezien en met veel dienstverleners kennis gemaakt. Ik durf te zeggen dat ik de sector ken.  

Bij Ctac komen werelden samen. Housing, hosting, OS- , netwerk- en infrabeheer: Het zit bij Ctac allemaal onder één dak. Door de korte lijnen en enorme hoeveelheid aan ‘know how’ kunnen we snel schakelen en onze klanten bedienen. Ik kan hier echt sparren met gelijkgestemden en leer dagelijks van mijn collega’s. En dat in een ontspannen sfeer. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt!   

In zo’n omgeving hoef jij je geen zorgen te maken dat straks je kennis verouderd is. Dit wordt versterkt door de continue aandacht voor innovaties in de markt. We bezoeken regelmatig beurzen en workshops en delen de opgedane kennis in kennissessies. 

De sfeer is goed en contact tussen collega’s informeel. We spreken elkaar aan als dat nodig is, want daar leren we weer van. Collega’s blijven niet voor niets lang bij Ctac werken. Een uitdagend bedrijf, waar ik elke dag met plezier aan de slag ga. Kortom, Ctac is enabling my ambition!

VRAGEN OVER
STEL ZE AAN Huub Hellings
consultant