Frank Koppen, Senior Business Development Manager: "Continu bezig met de toekomst van Ctac"

Als Senior Business Development Manager ben ik van begin tot eind betrokken bij het in de markt zetten van nieuwe innovaties. Ik houd continu in de gaten welke trends er in de markt spelen. Hoe adopteren branches deze trends? Wat kunnen onze klanten daarmee? Tijdens inspiratiesessies laten we klanten vervolgens zien hoe die ontwikkelingen hun processen sterk kunnen verbeteren. Daarbij zetten we innovaties om naar concrete ideeën die tastbaar zijn voor de klant.

 

Bovendien bepaal ik met mijn team of we daadwerkelijk een value proposition maken van een nieuwe ontwikkeling. Is een trend de moeite waard om in te investeren? Zo ja, dan zorgen wij ervoor dat sales de juiste tools en informatie heeft om het nieuwe product of dienst te verkopen. En we zijn ervoor verantwoordelijk dat we alles in huis hebben om ook te kunnen leveren aan onze klanten.

 

Ik heb een fantastische baan, want ik ben voortdurend bezig met onze toekomst. Innovatie in IT staat geen moment stil, dus ik moet vaak snel schakelen. Maar om voortdurend nieuwe dingen te ontdekken geeft heel veel energie!

VRAGEN OVER
STEL ZE AAN Frank Koppen
consultant