Annemieke Matyas, SAM Consultant: 'Licenties op orde'

“Bij veel organisaties vormen softwarelicenties hét grote hoofdpijndossier. Zijn er te veel of juist te weinig? Betalen we te veel? Wat is ons risico bij een audit? Het licentie-oerwoud is nauwelijks te overzien wanneer het niet je dagelijkse werk is. Enerzijds vanwege de dynamiek. Anderzijds vanwege de niet altijd even transparante regelgeving.

Als Software Asset Management Consultant kan ik opdrachtgevers écht helpen met deze vraagstukken. Het is meer dan werk - het is een passie. Het maakt me blij als ik een besparing kan realiseren, duidelijkheid kan verschaffen of een klant kan helpen om goede besluiten te nemen. Dat doe ik door écht in de huid van mijn klanten te kruipen en te luisteren naar hun ambities, wensen en doelstellingen.

Zowel in mijn werk als privé wil ik de wereld graag een beetje mooier maken door het bieden van de juiste ondersteuning. Dát is waar ik gelukkig van word. Ctac helpt me om een voorsprong te nemen op mijn toekomst door me de ruimte hiervoor te geven. Die ruimte heb ik nodig om creatief en innovatief te zijn. Om succes te creëren. Bij Ctac heerst een cultuur waarin dat kan en mag. Daardoor borrelt vernieuwing bijna als vanzelf omhoog.”

VRAGEN OVER
STEL ZE AAN Annemieke Matyas
consultant