Wil je alles uit jezelf halen? Wil je werken aan mooie projecten voor bijzondere klanten? Ga aan de slag bij Ctac.

Arbeidsvoorwaarden

Ctac biedt jou een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wanneer je aan de slag gaat bij ons, kun je op de volgende zaken rekenen.
Verlof 
Jij krijgt 25 vakantiedagen. Vanaf het moment dat jij vijf jaar werkzaam bent bij Ctac zal het aantal vakantiedagen om de vijf jaar verder oplopen. Behoefte aan extra verlof? Geen probleem. Jij hebt de mogelijkheid om maximaal 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen. 
 
Vakantietoeslag
Jouw vakantietoeslag is 8%.
 
Ontwikkeling
Het is belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Ctac werkt actief aan een werkklimaat waar ruimte is voor continu leren, feedback geven en persoonlijk leiderschap. Daarom krijg jij voldoende ruimte om aan jouw professionele ontwikkeling te werken. Naast vakgerichte trainingen en kennissessies biedt Ctac de mogelijkheid om onbeperkt soft skills trainingen te volgen binnen een uitgebreid portfolio op het educatieve platform van New Heroes.
Ook heb je een toegewijde People Manager die samen met jou een pad voor de toekomst uitstippelt en je de faciliteiten biedt om het beste uit jezelf te halen.
 
Bonusregeling
Iedere medewerker van Ctac deelt mee in het succes en resultaat in de vorm van een bonusregeling. Deze bonus is afhankelijk van het resultaat van Ctac en je eigen functioneren.
 
Gezondheid
Als medewerker van Ctac kun jij deelnemen aan de Bedrijfsfitness regeling, waardoor jij kunt sporten met belastingvoordeel. Ook worden jaarlijks door collega’s sportieve initiatieven georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan wielertochten of hardloopwedstrijden. Periodiek wordt er door Ctac een PMO (preventief medisch onderzoek) aangeboden.
Onderdeel van een gezond werkklimaat is ook jouw werk privé balans. Om deze balans goed te houden zijn er meerdere opties bij Ctac. Zo kun je parttime, flexibel en/of vanuit huis werken.   
 
Sociaal
We trappen elk jaar af met een kick-off, een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar maar vooral ook vooruit te kijken. Wat kunnen medewerkers verwachten en hoe gaan we dat gezamenlijk aanpakken? Daarnaast vieren we de successen met een Bossche bol (hoe kan het ook anders) en hebben we de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, de zomer barbecue, kerstborrel en vanzelfsprekend teamuitjes.
 
Telefoon & laptop
Natuurlijk krijg jij jouw eigen telefoon en laptop. Dit zijn misschien wel jouw belangrijkste gereedschappen.
 
Auto of reiskostenvergoeding
Afhankelijk van jouw functie heb jij recht op een netto reiskostenvergoeding of een leasebudget. Heb jij recht op een leasebudget, maar heb jij geen behoefte aan een leaseauto? Dan kun jij er ook voor kiezen om het leasebudget als bruto vergoeding te ontvangen.
 
Fietsregeling
Als je geen beschikking hebt tot een leaseauto kun je onder fiscaal gunstige voorwaarden een fiets aanschaffen. Ctac stimuleert het fietsen voor woon-werkverkeer gezien de positieve effecten voor de gezondheid en het milieu.
 
Onkostenvergoeding
Of jij recht hebt op een onkostenvergoeding, hangt af van jouw functie. Jij krijgt hoe dan ook een tegemoetkoming in de kosten van jouw privé breedband internetverbinding.
 
Verzekeringen 
Als medewerker bij Ctac ben jij prima verzekerd. Dit zijn de verzekeringen in vogelvlucht:
 
·         Collectieve ongevallenverzekering
·         Zorgverzekering met collectiviteitskorting
·         WIA verzekering
·         WIA-excedentverzekering (voor inkomens boven de WIA-loongrens)
·         WGA-Hiaat verzekering
·         Pensioenverzekering
          - Ouderdomspensioen
          - Nabestaandenpensioen
          - Premievrije voorzetting van de pensioenregeling bij arbeidsongeschiktheid.
          - Nabestaandenoverbruggingspensioen (ANW hiaatverzekering)
 
MEER WETEN? VRAAG HET Ronald Koeken
consultant
MEER WETEN? VRAAG HET Karin Megchelsen
consultant