• Resourcing
    CTAC RESOURCING OUR TEAM, YOUR SUCCESS
Een optimale match tussen opdracht en kandidaat, dat is onze missie! We hebben een jarenlang track record op het gebied van resourcemanagement en detachering in de ICT-markt. Ctac Resourcing ontsteunt freelance professionals in hun professionele ontwikkeling met trainingen en netwerkbijeenkomsten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijk contact is hierbij essentieel, want goede professionals, moet je koesteren. We komen graag in contact met je als jij vindt dat je tot de allerbeste freelancers behoort op het gebied van Cloud, SAP, Microsoft, JAVA en .NET en bieden jou als professional zowel een freelance als midlance mogelijkheid. 

Freelance
Blijf je kennis ontwikkelen en professionele contacten onderhouden. Ctac ondersteunt freelance professionals in hun ontwikkeling als zelfstandig expert. 

Midlance
Ctac Resourcing biedt ervaren consultants een interessant en ondernemend model met mooie opdrachten en een aantrekkelijke bonusregeling. Midlance model

Contact


Karin Megchelsen

Karin Megchelsen

Resource Specialist
+31 (0)6 - 10967476


 

Freelancer Fred Kol aan het woord
“Bij Ctac Resourcing denk ik aan: Enthousiaste en professionele mensen. Bij hen is afspraak altijd afspraak en kan ik dus ook uitgaan van betaling volgens afspraak.” Case Fred Kol

Ctac SAP professionals groep
We willen jou, als freelance professional, ondersteunen in je ontwikkeling als zelfstandig expert. Meld je aan voor de LinkedIn Ctac SAP professionals groep.

Inschrijven bij Ctac Resourcing
Word deel van ons netwerk als freelance of midlance professional en krijg de kans te werken aan een groot aantal interessante opdrachten. Inschrijven!

SAP APO training
Je wilt een SAP APO training volgen, maar het huidige trainingsaanbod past niet helemaal binnen je agenda of budget? We hebben een SAP APO training, geheel op maat voor jou als freelancer. 

SAP HANA Kennissessie
Kennissessie over SAP HANA, gepresenteerd door Edwin Oldenburg. Met méér dan 60 aanwezigen een groot succes. 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.