Bij Ctac leg je een stevige basis voor je carrière

Stagelopen of afstuderen bij Ctac betekent een stevige en doelgerichte basis voor de toekomst leggen. Je doet veel ervaring op bij een ambitieuze organisatie met gerenommeerde klanten in Nederland, België en Frankrijk. Wij willen best-in-class zijn en bieden vanuit deze ambitie studenten de mogelijkheid om relevante ervaring en kennis op te doen.

Ben jij er klaar voor?

Bij Ctac zet je heel gericht de eerste stappen richting de arbeidsmarkt. Heb je interesse in een (afstudeer)stage bij Ctac? Bij Ctac koppelen we je aan een zeer ervaren collega, die je met alle ins en outs van het vak laat kennismaken. Interesse? Hieronder vind je de vacante stage opdrachten. Je kan tevens een open solliciatie sturen. Kies dan voor de optie 'stage lopen / afstuderen' in het sollicitatieformulier

Stage IT Consultancy (WO)

Ben je enorm gemotiveerd? En op zoek naar een stage en/of onderzoek waar je direct een grote verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit de eerste stap van jouw toekomst, een unieke mogelijkheid bij Ctac!
Lees meer


Stage IT Consultancy (HBO)

Ben je enorm gemotiveerd? En op zoek naar een stage waar je direct een enorme verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit de eerste stap van jouw toekomst, een gave ICT stage bij Ctac!
Lees meer    STAGE LOPEN    Rowdy Kluivers, student Technische bedrijfskunde: ‘Ondernemerschap, ontwikkeling en vrijheid staat voorop. Bij Ctac kan ik ervaren hoe het er echt aan toe gaat in het bedrijfsleven’. Hoe is het om stage te lopen bij Ctac? 

    STAGE LOPEN BIJ CTAC

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.