ENABLE YOUR CAREER

Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen opereert Ctac op het snijvlak van business en ICT. Betrouwbaar, professioneel en ondernemend helpen we in doelgerichte teams de ambities van onze klanten in Nederland, België en Frankrijk waar te maken. Zo geven we in een vloeiend samenspel vaart aan de groei en ontwikkeling van onze klanten en Ctac. En daarmee aan de carrière van onze medewerkers. Ons doel is best-in-class zijn; de beste medewerkers, de beste oplossingen, de beste klanten. We dagen je uit om écht werk te maken van je carrière en ambities en continu het verschil te maken voor onze klanten. Wij helpen je daarbij. Resultaatgericht en slagvaardig en in een stimulerende en informele werkomgeving. Precies zoals je verwacht van een kennisintensieve organisatie met grootse ambities. Lees verder


23

Vind de vacature die bij je past

Of filter op vacatures

Filter op discipline: Filter op werkervaring: Filter op industrie: Filter op reisbereidheid:
Alle

Professionals
Help de ambities van onze klanten waarmaken en maak werk van je carrière en ambities. Bij Ctac doen we het samen en kan je jezelf blijven ontwikkelen. Lees meer over onze Professionals

Freelance / Midlance Professionals
Bij Ctac werken we graag met best-in-class freelancers en midlancers. Als onderdeel van ons netwerk werk je mee aan de mooiste projecten.

Stages en afstuderen
Stagelopen of afstuderen bij Ctac betekent een stevige en doelgerichte basis voor je toekomst leggen. De mogelijkheden zijn er!

Toekomstige collega’sNieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Ontdek waarom zij voor Ctac kozen en wat ons als werkgever nét even anders maakt.


Ctac, the movieWat maakt Ctac nu zo bijzonder? In deze film vertellen medewerkers en onze klant CCV Holland je meer over onze organisatie en hoe wij ambities helpen waarmaken.

Een kijkje in de keuken


Wil jij meer gevoel krijgen over het werken bij Ctac? Klik dan op een foto voor een kijkje in de werkweek van onze medewerkers.

Cloud, Corporate & Sales


Ronald  Koeken

Ronald Koeken

Recruitment Consultant
+31 (0)6 10 07 82 80

Consultancy & Software Engineering


Kim Emonds

Kim Emonds

Recruitment Consultant
+31 (0)6 53 96 54 27

 

Freelance & Midlance


Karin Megchelsen

Karin Megchelsen

Resource Specialist
+31 (0)6 - 10967476

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.