ITpreneurs, rijzende ster uit Rotterdam. Razendsnel uitgegroeid tot een bedrijf waar complexe internationale processen spelen. Zoals in een multinational. ITpreneurs biedt IT-trainingen aan zo’n 500 trainingsbedrijven over de hele wereld. Met een portfolio dat sinds de oprichting in 2001 is uitgegroeid tot meer dan 1.000 (!) trainingstitels – and counting. Multimediale IT-trainingen, cultuurneutraal en mondiaal inzetbaar. Engels is standaard, maar ook beschikbaar in het Japans, Spaans, Braziliaans, Chinees, Pools en Turks.

Cloud: keiharde noodzaak voor groei


Afnemers van ITpreneurs hoeven zelf geen content te ontwikkelen of te onderhouden, en besparen zo 80 procent van hun kosten. Daar bewijs je ze een geweldige dienst mee. Zeker als je daaromheen nog een heel palet van diensten biedt die de klant volledig ontzorgen. Tegen een prijs die de keuze voor ITpreneurs eigenlijk een no-brainer maakt. Een unieke propositie.

Na jaren van explosieve groei was de onderneming ‘vastgegroeid’. De eigen IT werd een serieuze bottleneck. Te veel handmatige processen, te hoge foutmarges, te weinig samenhang. En vooral: geen mogelijkheden om op te schalen. En juist flexibiliteit was zo nodig voor ITpreneurs, dat binnen een jaar de portfolio wil verdubbelen.

Terug naar cloud.ctac.nl voor meer referenties

SAP Business ByDesign


Zelf ruimschoots bekend met cloud, had ITpreneurs de keuze voor SAP Business ByDesign snel gemaakt. Oerdegelijk, goed geprijsd, klaar voor groei. Het meest volledige en robuuste cloudproduct. En pay-per-use is natuurlijk precies wat een expansieve onderneming nodig heeft.
 
ITpreneurs beschikt nu wereldwijd over eenduidige processen, geautomatiseerd en schaalbaar. Daardoor kan het supersnel inspelen op nieuwe kansen. Medeoprichter Dimitri van den Broek: “We kunnen er zomaar ineens nieuwe partners – of zelfs landen – bij krijgen. Dan moet je IT hebben die dat direct kan ondersteunen, op een schaal die benodigd is. Dat kunnen we nu. Ondertussen besparen onze service operators tot wel zeventig procent van de tijd.”
 
Cloud als ondersteuning? Nee, cloud als keiharde noodzaak voor groei. SAP Business ByDesign werkt als een sluis die opengaat. En het bedrijf tot volle bloei laat komen.

DownloadsDeze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.