Contact

x
Servicedesk

Servicedesk

450 ICT-specialisten tot uw dienst

Storingen, issues, vragen? Bij Ctac heeft u één aanspreekpunt voor alle operationele kwesties. U hoeft zo niet meer na te denken over de aard van uw probleem. Melden volstaat, waarna wij putten uit ruim 450 ICT-specialisten voor een oplossing. Gekwalificeerde en gecertificeerde professionals die procesgericht denken tot een kunst hebben verheven. Dat is een hele zorg minder. Problemen buiten de uren? Dan kunt u altijd rekenen op onze geavanceerde Servicedesk-portal.

Onze visie: Service Management

Ctac werkt met een visie op service die uw bedrijfsprocessen centraal zet: Service Management. Net als contractmanagement werkt het service management vanuit een strategische visie, maar met meer mogelijkheden tot efficiency. Service management van Ctac omvat functionele, technische en andere oplossingen op infrastructureel gebied, gebruikmakend van uiteenlopende beheermethodieken. Welke servicebehoeften hebt u, en hoe los je dat op? Wij denken dus met u mee, om telkens weer uw ICT in lijn met uw business te brengen. Uw Service Manager denkt daarbij altijd mee over nieuwe manieren om uw bedrijfsvoering soepeler te laten verlopen.

Altijd bereikbaar

De Servicedesk is bereikbaar via telefoon en mail. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, waarbij u tussen 08:00 en 18:00 uur (op werkdagen) direct één van onze medewerkers aan de lijn krijgt. Ook na 18:00 uur kunt u telefonisch een call inleggen. Deze wordt dan aangenomen door Antwoord Service Nederland (ASN), die voor ons de call registreert. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Servicedesk-portal, die non-stop in de lucht is. De afhandeling vindt dan vanaf 08:00 uur plaats.

Bereik de Service Desk via telefoonnummer: +31 (0) 73 692 06 78, e-mail: servicedesk@ctac.nl of Servicedesk-portal.