Contact

x

Goed doel 2015: War Child

War Child was het doel dat Ctac en haar medewerkers in2015 vol toewijding steunde.

War Child zet zich in voor een beter leven voor honderdduizenden oorlogskinderen in conflictgebieden. Zij doet dit door de kinderen bescherming, psychosociale hulp en onderwijs te bieden, waardoor zij weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Lees meer over War Child op www.warchild.nl

Hoe ondersteunde Ctac War Child?

De medewerkers van Ctac haalden op diverse manieren donaties op voor War Child. Zo doneerden zij een aantal lunches per maand , waarvan het volledige bedrag naar War Child ging.

Daarnaast is Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac, lid geworden van het Business Ambassadors Network van War Child. Dit netwerk van kopstukken uit het bedrijfsleven levert op eigen wijze een bijdrage aan de doelstellingen van War Child. De voornaamste doelstellingen van het netwerk zijn het genereren van een structurele bron van inkomsten voor de projecten van War Child in Sierra Leone en het creƫren (en vergroten) van maatschappelijk bewustzijn over het werk van War Child in de bedrijvensector.