• Goede doel 2017
  GOEDE DOEL 2017

Vicki Brownhuis

Elk jaar kiest Business Integrator Ctac een goed doel om te ondersteunen. Voor 2017 is dat het Vicki Brownhuis, een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden in 's-Hertogenbosch. 

Het inloophuis is volledig afhankelijk van giften en vrijwilligers om steun te kunnen bieden aan iedereen die daar door (een relatie met) de ziekte behoefte aan heeft. Daarnaast werd het Vicki Brownhuis, net als Ctac, in 1992 in 's-Hertogenbosch opgericht.

Om ervoor te zorgen dat het Vicki Brownhuis steun kan blijven bieden aan haar gasten draagt Ctac in 2017 dit goede doel een warm hart toe.

Het Vicki Brownhuis is een inloophuis, wat betekent dat mensen er zonder afspraak binnen kunnen lopen. Voor alleen een kop koffie en een gesprek met een gastvrouw of -heer, of voor (professionele) begeleiding van bijvoorbeeld een psycholoog of rouwbegeleider. Daarnaast zijn er dagelijks activiteiten van schilderen en boetseren tot wandelen, kookworkshops of zingen waaraan gasten voor een klein bedrag kunnen deelnemen. 

Lees meer over het Vicki Brownhuis op http://www.vbrownhuis.nl/

Hoe kunt u doneren?
De stichting kan alle donaties goed gebruiken. Wilt u daarom een steentje bijdragen en geld overmaken aan het Goede Doel? Gebruik dan hiervoor onderstaand rekeningnummer:

IBAN NL 23 RABO 0144 5568 98 o.v.v. Ctac Goede Doel 2017 (uw naam).

Stichting Vicki Brown heeft de ANBI status, lees daar hier meer over.

Hoe ondersteunt Ctac het Vicki Brownhuis?
De medewerkers van Ctac halen op diverse manieren geld op voor het Vicki Brownhuis. Iedereen kan doneren via bovenstaand rekeningnummer en daarnaast worden er door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd.

Meer weten? Lees het persbericht of stuur uw vraag naar marketing@ctac.nl

  CHARITY GOAL 2016
  NURSERY SCHOOL GAMBIA

  CHARITY GOAL
  2014 & 2015
  WAR CHILD

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.