Ctac steunt War Child in 2015

Elk jaar kiest ICT Solution Provider Ctac een goed doel om te ondersteunen. Voor 2015 is dat
War Child.

War Child zet zich in voor een beter leven voor honderdduizenden oorlogskinderen in conflictgebieden. Zij doet dit door de kinderen bescherming, psychosociale hulp en onderwijs te bieden, waardoor zij weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Lees meer over War Child op www.warchild.nl.
 

Hoe kunt u doneren?

Klik op onderstaande banner om direct naar de actiepagina van Ctac voor War Child te gaan.


 

Hoe ondersteunt Ctac War Child?

De medewerkers van Ctac halen op diverse manieren donaties op voor War Child. Zo kunnen zij een bepaald aantal lunches per maand doneren, waarvan het volledige bedrag naar War Child gaat. 

Daarnaast is Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac, lid geworden van het Business Ambassadors Network van War Child. Dit netwerk van kopstukken uit het bedrijfsleven levert op eigen wijze een bijdrage aan de doelstellingen van War Child. De voornaamste doelstellingen van het netwerk zijn het genereren van een structurele bron van inkomsten voor de projecten van War Child in Sierra Leone en het creƫren (en vergroten) van maatschappelijk bewustzijn over het werk van War Child in de bedrijvensector.

Meer weten? Stuur uw vraag naar marketing@ctac.nl.

    CHARITY GOAL 2013
    INSTITUUT VERBEETEN    CHARITY GOAL 2011
    KIDSCAMP ROMANIA 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.