Contact

x

Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om vanuit huis les te volgen. Ctac helpt!

26 maart 2020

Het coronavirus treft de hele wereld en dus ook ons land. Zowel bedrijven als onderwijsinstellingen moeten met creatieve oplossingen komen om ervoor te zorgen dat het werk toch nog door kan gaan. De scholen zijn gesloten en dat maakt het lesgeven een stuk lastiger. Voor zowel docenten als voor de leerlingen. Gelukkig zijn er digitale oplossingen beschikbaar, zodat kinderen vanuit huis toch nog hun lessen kunnen volgen. Alleen hiervoor heb je wel een laptop of een tablet nodig en niet ieder kind heeft dat in huis.

Ctac draagt ook zijn steentje bij in deze zware periode. Zo hebben we onze beschikbare laptops gedoneerd aan een aantal scholen, zodat kinderen waarvan ouders geen geld hebben voor een laptop, toch les kunnen volgen. Dit heeft geleid tot meerdere aanvragen van onderwijsinstellingen. Daarom zijn we een actie opgestart om deze mensen te helpen.

Doet u mee?

Bekijk actie