Contact

x

HB Capital maakt processen efficiënter met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac

’s-Hertogenbosch, 21 januari 2020 – HB Capital heeft voor de vervanging van zijn verouderde ERP-systeem gekozen voor de Fit4RealEstate-SaaS-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC). De investeringsmaatschappij wil met de nieuwe oplossing een hogere mate van efficiëntie bereiken, door meer gebruiksvriendelijkheid, meer functionaliteiten en modernere toepassingen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best-practicestandaarden, waardoor zij geschikt is voor vastgoedondernemingen van ieder formaat. 

Verhoogde efficiëntie dankzij geïntegreerde oplossing

De nieuwe oplossing ondersteunt de gewenste toekomstige processen van HB Capital. De gebruiksvriendelijke en moderne userinterface geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zorgt voor een verhoogde efficiëntie. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk een workflow te genereren voor het intern accorderen van de intentieverklaring van de huurovereenkomst, deze te ondertekenen, de stukken te versturen naar de huurder en een digitale kopie van de ondertekende stukken op te slaan. 

Ton Rossenaar, Managing Director Finance van HB Capital: “De keuze voor een nieuwe ERP-partner is niet gemakkelijk, maar de kennis en kunde van Ctac trokken ons over de streep. De slagvaardige manier van werken sprak ons ontzettend aan. Zo is de geïntegreerde Ctac-oplossing volledig op de gebruiker gericht, waardoor onze medewerkers sneller kunnen werken en realtime-managementinformatie beschikbaar is. De oplossing biedt ons beter inzicht, is efficiënter, integraal en realtime-ondersteunend.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Fit4RealEstate is ontwikkeld op basis van best practices in de branche en daardoor specifiek afgestemd op de behoeften van een vastgoedonderneming. Investeringen in hardware en software zijn niet nodig, want de oplossing is volledig cloud-based. Dit maakt haar ook geschikt voor organisaties als HB Capital, die niet in de positie zijn om een duur ERP-systeem aan te schaffen, maar wel willen beschikken over een geavanceerde en complete applicatie voor bedrijfsvoering.”