Fit4 Real Estate

De meest praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor commercieel vastgoedbedrijven.

Wicher Meursing

Market Lead Real Estate

Je bent actief op de markt voor commercieel vastgoed. Je wilt je vastgoed optimaal kunnen beheren en je interne processen verbeteren.

Daarom ontwikkelden wij Fit4 Real Estate: een modulaire, toekomst vaste oplossing voor de commerciële vastgoedmarkt.

Deze flexibele cloudoplossing gebaseerd op SAP, zorgt dat ál je bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Op basis van realtime stuurinformatie, analyses en rapportages neemt je organisatie bovendien beter onderbouwde beslissingen. Jij zit aan het stuur.

Fit4 Real Estate bevat standaard processen, software inrichting en beschikt over relevante procesdocumentatie. Bij het implementeren van Fit4 Real Estate, werkt dit als een versneller. Je bent snel up to speed waardoor de eigen organisatie minimaal wordt belast tijdens de implementatie.

Fit4 Real Estate is:

1.     De kern
Krachtige ondersteuning van primaire en ondersteunende processen voor bijvoorbeeld vastgoed, verhuur, onderhoud, financiën en inkoop. De ERP-module van Fit4RealEstate is gebaseerd op het SAP S/4HANA platform.
2.     Analytics & Reporting
Neem beter onderbouwde beslissingen met behulp van standaard meegeleverde rapportage- en analysemogelijkheden en vastgoed-specifieke KPI’s. Naast deze standaard meegeleverde tools kun je beschikken  over SAP Analytics Cloud; een platform voor real time Business IntelligencePredictive Analytics en financiële planning.
3.     Integratieplatform
Integreer Fit4 Real Estate naadloos met andere systemen. Zo stroomlijn je niet alleen je interne processen, maar optimaliseer je ook de samenwerking met klanten en leveranciers.
4.     Portalen & App
Geef medewerkers via alle devices toegang tot de applicaties die ze voor hun werk nodig hebben. Zo kunnen je medewerkers via een app facturen of inkooporders eenvoudig en snel goedkeuren.
5.     Fit4 Services
Naast het leveren van software leveren we ook diensten na live gang om jouw organisatie te ontzorgen. Zo houden we een vinger aan de pols met het Stayfit4 programma, is er een Fit4 User Group, beheer op functioneel en technisch gebied en leveren we on site support bij het uitvoeren van processen.

Voordelen Fit4 Real Estate

  1. Krijg snel en volledig inzicht in relevante stuurinformatie over huurders en vastgoed
  2. Profiteer van automatische verslaglegging,
  3. Communiceer eenduidig met huurders via meerdere kanalen
  4. Voldoe altijd aan wet- en regelgeving
  5. Ontwikkeld voor commercieel vastgoedbedrijven van ieder formaat Cloudoplossing
  6. Consultants met kennis van de branche
  7. Geen investering in softwarelicenties vooraf, maandelijks abonnement
  8. Toekomstbestending, innovatief en schaalbaar
AHAM Vastgoed
DE WENS OM TE WERKEN VANUIT ÉÉN DATABASE MET ÉÉN PAKKET VOOR ASSET EN PROPERTY MANAGEMENT IS VERVULD
Samen met Ctac is de wens van AHAM Vastgoed om te werken vanuit één database voor asset en property management vervuld. Tim van Schijndel vertelt hoe de ontwikkeling bij AHAM Vastgoed is verlopen.

Altijd op de hoogte van de laatste trends binnen de IT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.