Contact

x

Sales verkoopt, operatie maakt waar. Wringt dat?

Wat sales verkoopt moet operatie waarmaken. Waar wringt het? Doe mee aan het Trendonderzoek.

6 juli 2018, Retail, Wholesale, Manufacturing, 2 min leestijd

Al sinds jaar en dag is er bij bedrijven spanning tussen commercie en operatie. Door de technische mogelijkheden en de steeds hogere verwachtingen van een (eind) klant, neemt dit eerder toe dan af. Commercie wil alles doen voor de klant, maar kan en wil de operatie hier altijd aan voldoen? Reden voor Ctac om te onderzoeken hoe bedrijven in de retail, wholesale en manufacturing (consumer goods) hiermee omgaan.
Ctac heeft diepte-interviews gehouden met bedrijven in de retail, wholesale en manufacturing (consumer goods). Enerzijds met commercieel verantwoordelijke en anderzijds met verantwoordelijke binnen de operatie om zo dit spanningsveld in kaart te kunnen brengen. Want wat zijn nu de operationele knelpunten? En hoe gaan beide afdelingen hiermee om? Op dit moment is Ctac gestart met het kwantitatieve onderzoek.

Uitkomsten van beide onderzoeken worden gebundeld tot één trendrapport, dat Ctac in het najaar publiceert tijdens een exclusief kennisevent georganiseerd voor belanghebbenden op dit gebied. Tijdens dit event worden de uitkomsten van het onderzoek gedeeld en zullen diverse sprekers zich uitlaten over deze kwestie. Daarnaast kunt u uw ervaringen delen met vakgenoten.

Deel uw ervaring

Bent u nu werkzaam in een retail, wholesale of manufacturing organisatie en bent u commercieel en/of logistiek verantwoordelijk en herkent u dit spanningsveld of misschien helemaal niet? Dan kunt u nog meewerken aan het onderzoek en ontvangt u als een van de eerste de uitkomsten hiervan. Daarnaast ontvangt u een exclusieve uitnodiging voor het event wat in november zal gaan plaatsvinden. Zo krijgt u inzicht in de markt en kunt u zich benchen met concullega’s. Het duurt ongeveer 5 minuten en u kunt het online invullen.