Contact

x

InRiver onderscheidt Ctac met Partner of the Year Benelux award en Marketplace award

30 mei 2018

Ctac werd op het feestelijke evenement van InRiver uitgeroepen tot Partner of the Year in de Benelux. InRiver beloonde Ctac voor de sterke groei die het bedrijf doormaakte het afgelopen jaar, maar ook voor de focus, commitment en de brede kennis van de branche en processen. Een prachtige beloning nadat Ctac in 2017 al de Rising Star award in ontvangst mocht nemen en werd benoemd tot Platinum Partner, het hoogst haalbare partnerniveau bij InRiver.
 
Marketplace award
Behalve de Partner of the Year award nam Ctac ook de Marketplace award in ontvangst. Dat had het bedrijf vooral te danken aan het uiterst efficiƫnt en effectief inzetten van de standaardfuncties van InRiver. Bovendien prees InRiver de branchespecifieke ETIM-extensie die Ctac ontwikkelde. Met de extensie kunnen organisaties hun technische productgegevens volledig beschrijven in het ETIM-formaat. Daardoor wordt data binnen de gehele keten uitwisselbaar.
 
"Ctac heeft dankzij hun sterke kennis van ERP en MDM, in combinatie met omnichannel-commerce, bewezen bijzonder vaardig te zijn in het implementeren van inRiver PIM bij bedrijven in de Retail, Wholesale en Manufacturing", zegt Jesper Larsen, Director of Channels & Alliances, EMEA bij inRiver. "De ontwikkeling van de ETIM-extensie die integreert met inRiver is een sterk concurrentievoordeel."
 
Frank Koppen, Business Development Manager bij Ctac, is bijzonder trots op de award. “Dit is een erkenning van onze nauwe samenwerking met InRiver. We hebben dankzij het innovatieve karakter van deze Product Information Management (PIM) oplossing klanten echt geholpen om hun productinformatie slimmer in te richten.”