Contact

x

Papierproducent krijgt papierloos werken oplossing op maat

25 april 2016

Papierproducent van Houtum uit Swalmen stond voor een uitdaging: ze wilden meer gestroomlijnde processen en het voorraadbeheer en de productie beter op elkaar laten aansluiten. Ctac ging de uitdaging aan en kwam met een tweeledige oplossing: inzet van een Warehouse Management Systeem en een Vloer Registratie Systeem.

Met de inzet van deze twee systemen wordt het werk van medewerkers van Van Houtum makkelijker gemaakt en besparen ze veel tijd. Het Warehouse Management Systeem zorgt voor real-time inzicht in voorraden en waar deze zich bevinden en het Vloer Registratie Systeem zorgt voor ondersteuning om grotendeels papierloos te werken. En dat bij een papierproducent.

De uitdaging van Van Houtum en de oplossing van Ctac zijn als best practice casestudy gepubliceerd op Management Team.