Contact

x

Vicki Brownhuis

Ctac haalt 7500 euro op voor het Vicki Brownhuis

Elk jaar kiest Business Integrator Ctac een goed doel om te ondersteunen. Voor 2017 was dat het Vicki Brownhuis, een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden in 's-Hertogenbosch.

Het inloophuis is volledig afhankelijk van giften en vrijwilligers om steun te kunnen bieden aan iedereen die daar door (een relatie met) de ziekte behoefte aan heeft. Daarnaast werd het Vicki Brownhuis, net als Ctac, in 1992 in 's-Hertogenbosch opgericht.

Om ervoor te zorgen dat het Vicki Brownhuis steun kan blijven bieden aan haar gasten droeg Ctac in 2017 dit goede doel een warm hart toe.

Het Vicki Brownhuis is een inloophuis, wat betekent dat mensen er zonder afspraak binnen kunnen lopen. Voor alleen een kop koffie en een gesprek met een gastvrouw of -heer, of voor (professionele) begeleiding van bijvoorbeeld een psycholoog of rouwbegeleider. Daarnaast zijn er dagelijks activiteiten van schilderen en boetseren tot wandelen, kookworkshops of zingen waaraan gasten voor een klein bedrag kunnen deelnemen.

Lees meer over het Vicki Brownhuis op http://www.vbrownhuis.nl/

Hoe ondersteunde Ctac het Vicki Brownhuis?

De medewerkers van Ctac haalden op diverse manieren geld op voor het Vicki Brownhuis. Iedereen kan doneren via het rekeningnummer rechtsbovenaan deze pagina en daarnaast werden er door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd. Het totaalbedrag kwam hierbij op 7500 euro. Met het opgehaalde geld kan het Vicki Brownhuis haar gasten een ontmoetingsplaats blijven bieden met steun en afleiding en daarmee een positieve bijdrage leveren aan hun levenskwaliteit.