Contact

x

Goed doel: SKOV

Ieder jaar kiest Ctac een goed doel om te ondersteunen. In 2018 was dat SKOV (Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen). Al meer dan dertig jaar organiseert deze stichting vakantiekampen en activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren met kanker. Even geen ziekenhuis, even geen krukken of infuus, even zonder ouders... Even helemaal los!

skov-poster-sm-(2).jpg

Kjeld Punt, account manager bij Ctac, is dit jaar de ambassadeur voor dit doel. Hij is als vrijwilliger actief bij deze stichting betrokken.

Als kleine jongen heb ik40 chemokuren gehad en daar was ik enorm ziek van. Dankzij SKOV heb ik niet alleen in één week leren skiën, maar heb ik ervaren dat je met een handicap eigenlijk alles nog kan, al dan niet met een bepaalde aanpassing. Van mijn zestiende tot mijn vierentwintigste heb ik op het hoogste niveau meegedaan aan wereldbeker- en Europacup wedstrijden. Daarnaast heb ik meegedaan aan drie paralympische spelen. Skiën is een mooi voorbeeld van een sport die je net zo goed kan uitvoeren als iemand zonder beperking. ”

660 Euro voor een week even helemaal LOS

Voor 660 euro per kind bezorgt SKOV kinderen een week van hun leven. Zo leren ze bijvoorbeeld skiën en zeilen. Maar het belangrijkste dat SKOV biedt is een week even geen ziekenhuis, even helemaal LOS. Een SKOV-kamp met lotgenoten geeft naast een hoop lol ook ruimte om te leren omgaan met je ziekte & handicap. Door gesprekken te voeren en te kijken hoe lotgenoten omgaan met dezelfde situatie.

Om ervoor te zorgen dat SKOV steun kan blijven bieden aan kinderen en jongeren draagt Ctac in 2018 dit goede doel een warm hart toe.

Wilt u SKOV ook steunen, laat een donatie achter op rekening nummer  NL62ABNA 0459642480  ten name van SKOV.
Meer informatie vindt u op: http://www.skov.org