Ctac 25 jaar

Wat zegt de kleur zilver voor een organisatie die zich Microsoft Gold Partner en SAP Platinum Partner mag noemen? Toch is 25 jaar Ctac – het zilveren jubileum – een verworvenheid om trots op te zijn.

Eind jaren tachtig kreeg Hugo Cooijmans van bedrijven de vraag of hij ze met hun SAP-systeem kon helpen. Het leidde tot de oprichting van Ctac (1992), een kleintje tussen de grote aanbieders, maar wel een die zich wist op te werken naar een onbetwiste nummer één-positie in de SAP wereld. .

Sinds het bestaan is Ctac de enige SAP partner in Nederland die techniek, beheer & hosting en consultancy heeft samengebundeld in één oplossing voor de markt”: een unieke succesvolle combinatie.

Business & Cloud Integrator
Anno 2017 heeft Ctac zich ontwikkeld tot Business &  Cloud Integrator met als prioriteit: het bieden van afgestemde, innovatieve en toekomstvaste proposities op het snijvlak van business en ICT om opdrachtgevers in staat te stellen hun ambities waar te maken. Oftewel business value bieden, gebruikmakend van een breed portfolio aan oplossingen van SAP en Microsoft. Oplossingen leveren we dus nog steeds, maar dan geïntegreerd met de business van de klant. Passende en betrouwbare ICT-oplossingen die snel renderen, met een korte implementatietijd en beheersbare kosten. Ze vormen een basis voor de wendbaarheid die iedere organisatie in de ‘nieuwe wereld’ zou moeten nastreven.

Daarnaast levert Ctac services die variëren van public cloud tot private cloud en alle hybride vormen daartussenin. Any cloud dus, inclusief diensten op het gebied van business consultancy, managed services, projecten, learning en detachering. Tot slot voeren we eigen producten, waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannel-gedreven Point-of-Sale & Loyalty platform.

Intensief partneren met de klant is key. Meedenken en sparren over hoe we zijn markt- en concurrentiepositie kunnen helpen verbeteren. Onze opdracht is steeds vaker de totale verzorging van de IT-infrastructuur en -architectuur die organisaties helpt hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Innovatie
Om ambities te kunnen waarmaken, is constante innovatie een vereiste. Technologische vernieuwing krijgt de komende jaren dan ook volop focus. Ctac sluit proactief aan bij de nieuwe mogelijkheden om de ICT-omgeving van organisaties bestendigheid te geven. Trends als in-memory computing, mobility en clouddiensten worden direct doorvertaald naar waardetoevoeging voor de opdrachtgever.

In de afgelopen 25 jaar hebben onze professionals brede en diepgaande expertise opgebouwd in bedrijfsprocessen binnen branches als Retail, Manufacturing, Wholesale en Real Estate. We werken ook samen met opdrachtgevers aan oplossingen die impact hebben op de toekomstige bedrijfsvoering van hun organisatie. Duurzame groei en waardecreatie zijn daarbij de strategische uitgangspunten. De volgende thema’s mogen we tot onze specialismen rekenen: Cloud, Technisch en Functioneel Beheer, Business Insights, Business Productivity (CRM, SharePoint, Collaboration, Communication, Document Management), Office Automation, Customer Engagement Commerce, Business Applications, Learning en change management, Datamanagement en App-ontwikkeling.

Interessante en uitdagende projecten
Onze eigen bedrijfsvoering kenmerkt zich in toenemende mate door kwaliteit en efficiency. Dankzij interessante en uitdagende projecten op het hoogste niveau zijn we tegelijk een zeer aantrekkelijke werkgever. Carrière maken bij Ctac; voor leergierige high potentials die graag zelf sturing geven aan hun toekomst, is hier alle ruimte voor.

De komende jaren zijn we voornemens de ingezette stijgende lijn door te trekken. De organisatie, geoptimaliseerd en gericht op samenwerking, ambitie en ownership is er klaar voor. Ook de komende 25 jaar zit u goed bij Ctac.

    Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.