• Microsoft
  Microsoft Gold Partner
  Ctac is Gold Partner van Microsoft en verzorgt de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie. Microsoft is de grootste software leverancier ter wereld.

Ctac is Microsoft Gold Partner

Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Met meer dan 100.000 collega’s in ruim 60 landen werkt Microsoft aan het inlossen van deze belofte. Microsoft is de grootste software leverancier ter wereld. Microsoft Nederland telt 500 medewerkers. De verkoop van de Microsoft-producten en -diensten verloopt via het indirecte model: partners en resellers verzorgen de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie.


Ctac Microsoft Gold Partnership

Ctac heeft verschillende Gold Partnerships verworven:

 • Microsoft Dynamics CRM en NAV
 • Hosting, SPLA en SAAS
 • Sharepoint en SQL
 • .NET en E-business
 • Microsoft OS, Windows en Exchange
 • Information worker

Onze partners

Ctac werkt als Microsoft Gold Partner samen met gecertificeerde partners:Sinds 1990 ontwikkelt Assistance Software oplossing voor de zakelijke dienstverlening. Kenmerk van deze oplossingen is dat deze ontwikkeld zijn in Microsoft Dynamics CRM, met alle bijbehorende voordelen: snel vertrouwd door de welbekende user interface, onderdeel van Microsoft Outlook en tijdschrijven op basis van de Outlook agenda. Meer informatie: www.assistancesoftware.com.
 

  Microsoft partner

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.