• Pand
    WAAR HET ALLEMAAL GEBEURT
  • Grand Cafe
    BEST-IN-CLASS
  • Receptie
    MODERNE WERKOMGEVING

Bedrijfscultuur

Over Ctac – De organisatie

Vanuit zijn passie voor technologie begon Hugo Cooijmans met het verbeteren van bedrijfsprocessen door de inzet van ICT-oplossingen. Met dit doel werd in 1992 Ctac in ’s-Hertogenbosch opgericht en zes jaar later, in 1998, ging het bedrijf naar de beurs. 


Beursgang Ctac - Henny Hilgerdenaar (links) en oprichter Hugo Cooijmans (tweede van links) 

Nu, inmiddels een kwart eeuw later bevindt het hoofdkantoor van Ctac zich nog altijd in ’s-Hertogenbosch, weliswaar op een andere locatie. In 2012 verhuisde Ctac naar een spiksplinternieuw pand aan de Meerendonkweg op het Pettelaarpark. Zo konden we onze opdrachtgevers beter ontvangen en onze medewerkers een nieuwe, moderne omgeving en manier van werken bieden.

Vanaf de basis

Op het Pettelaarpark hebben we een uitvalsbasis gecreëerd voor onze medewerkers in binnen- en buitenland, op kantoor en op locatie bij klanten. Vanuit deze locatie kunnen we met alle ervaring en expertise die we binnen de organisatie hebben, werken aan prachtige projecten bij aansprekende, grote en kleinere, klanten. Betrouwbare en ondernemende professionals werken gericht op resultaat en werkend vanuit de informele sfeer op de werkvloer. Ctac’ers slaan dagelijks hun handen ineen om zichzelf, en daarmee de organisatie, te verbeteren en u van dienst te zijn.
Succes begint voor Ctac bij deze stevige basis. Om te blijven ontwikkelen zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en ambities om waar te maken.

Samen groeien

Om de beste te kunnen zijn moet je groeien. Stilstaan is achterblijven, zeker in de ICT. Dit geldt voor de organisatie, maar ook voor onze medewerkers. Daarom investeren wij in hun ontwikkeling. Groeien doen we door samen onze ambities waar te maken: één taak, één doel, één Ctac. Onze hele manier van werken is gericht op het bereiken van ambities. Wanneer medewerkers hierin kansen of mogelijkheden zien, krijgen zij daarom de vrijheid om persoonlijke vaardigheden en professional skills verder te ontwikkelen.

Best-in-class

Voor optimale groei en verbetering is het nodig om doelen te stellen. Om de ambities van onze klanten en medewerkers waar te maken leggen we bij Ctac de lat hoog: we willen best-in-class zijn. We denken daarom in kansen en mogelijkheden, geen uitdaging gaan we uit de weg. Kortom: alleen het beste is goed genoeg. Dit geldt op alle vlakken, van onze betrokken en bevlogen medewerkers, oplossingen van marktleiders SAP en Microsoft tot aan de toonaangevende opdrachtgevers waarvoor we mogen werken.

    COLLEGA MICHIEL KOX

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.