• SAP HANA
    SAP HANA

SAP HANA

Razendsnel data analyseren? Een solide basis creëren voor nieuwe applicaties? Geef uw ICT een boost met SAP HANA in-memory technologie. Uw huidige ICT-structuur wordt vereenvoudigd en sneller dan ooit. Analyseer binnen no-time miljoenen kassabonnen om trends te ontdekken. Sluit binnen één dag het hele kwartaal af. Reageer proactief op nieuwe ontwikkelingen met op maat gemaakte toepassingen. Met de optie alles voordelig, flexibel en veilig in de cloud te draaien vanuit de Ctac datacenters.

SAP HANA
Begrijp uw steeds sneller groeiende datastromen met ongekende processingkracht. Speel proactief in op veranderingen in de markt. In Memory Computing

SAP HANA - meer informatie
Analyseer data met de snelheid van het licht. Lees meer over de toekomst van dataomgang en strategie in deze brochure.

Contact


contactpersoon ctac

Jos Peek

Senior New Business Manager

Overstappen naar de Cloud biedt volop kansen en voordelen. In mijn werk adviseer ik organisaties over hun weg naar de cloud.

+31629503316

LinkedIn Blog
Stuur e-mail

S/4HANACtac spijkert u in twee minuten bij over S/4HANA. Bekijk de video S/4HANA voor Dummies.


Big Data

Smartphones, RFID, Twitter, TV’s en camera’s— Big Data is overal. Ctac helpt u de waarde grote datasets te vinden en de juiste software te implementeren. Big Data

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.