• Resourcing
    RESOURCING
Zoekt u een SAP of Microsoft consultant op tijdelijke basis? Dan bent u bij Ctac Resourcing aan het juiste adres. Wij beschikken over zeer ervaren SAP en Microsoft consultants die bij ons in vaste dienst zijn. Tevens beschikken wij over een kwalitatief hoogwaardig freelance-netwerk van consultants. Van onze eigen medewerkers én van onze freelancers meten en weten we continu de kwaliteit en de beschikbaarheid. Voor iedere SAP en Microsoft behoefte weten wij een passende kandidaat te vinden. Binnen 24 uur bieden wij drie passende kandidaten aan op uw aanvraag. En ons commitment gaat verder: ook na de start van de geselecteerde kandidaat blijven wij in contact en volgen wij de ontwikkeling van de geselecteerde kandidaten.

Freelance opdrachten
Wil jij écht werk maken van je carrière en ambities? Hier vind je een overzicht van onze freelance opdrachten.

ICT-Professionals
Blijf je kennis ontwikkelen en professionele contacten onderhouden. Ctac ondersteunt freelance professionals in hun ontwikkeling als zelfstandig expert. 

Opdrachtgevers
Ctac Resourcing vindt binnen 24 uur een passende kandidaat voor iedere SAP en Microsoft opdracht.

Ctac Resourcing
De juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever. Dat is waar Ctac Resourcing voor staat.  

Midlance model
Ctac Resourcing biedt ervaren consultants een interessant en ondernemend model met mooie opdrachten en een aantrekkelijke bonusregeling. Midlance model

Contact


Sander de Leeuw

Sander de Leeuw

Director Resourcing
+31 (0) 35 820 09 88


 

Nieuws
De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en we houden u graag op de hoogte. Het laatste nieuws van Ctac algemeen en Ctac Resourcing leest u hier. 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.