• Office Automation
  OVERAL WERKEN

Overal werken

Altijd toegang tot uw werkomgeving: online én offline

Altijd en overal werken is het nieuwe hier en nu. Dat is wat de Ctac Werkplek u biedt. Ongeacht op welk device u werkt. En of uw informatie en applicatie nu in onze datacenters staan, in de cloud of bij u zelf, het werkt gewoon.

Thuis of op kantoor? 

In het dagelijkse leven is iedereen al continu online. Het reserveren van een restaurant, om op de hoogte blijven van het laatste nieuws, op vakantie een film bekijken of gewoon digitaal ontspannen met een spelletje. Voor steeds meer medewerkers is altijd en overal toegang tot informatie en interactie met collega’s heel normaal. Dat verwachten ze ook van hun zakelijke werkplek en dat is precies dié beleving die de Ctac Werkplek hen geeft.

Verhogen productiviteit

Productiviteit is een sleutelbegrip daar waar het gaat om de concurrentie voor te blijven. En dan kan het toch niet zo zijn dat uw medewerkers niet kunnen werken omdat hun werkomgeving niet beschikbaar is? Wij integreren uw data en bedrijfsoplossingen met cloud services van andere leveranciers. Ctac zorgt dat uw systemen werken zonder omkijken. En niet onbelangrijk: uw data blijft binnen Nederland! Zo komt u niet voor de verrassingen van buitenlandse regelgeving te staan. 

  VOORDELEN VOOR U

  • Tevreden en productieve medewerkers
  • Voorspelbare en transparante kosten
  • Betalen voor alléén daadwerkelijk gebruik
  • Veilig met centrale opslag in Nederland
  • Altijd up-to-date
  • Prettige service, 24/7 bereikbaar

  Contact


  contactpersoon ctac

  Ron Janssen

  Senior New Business Manager

  Elke dag ben ik bezig met het oplossen van (strategische) business vraagstukken op de grens van business en ICT.

  +31629591943

  LinkedIn Twitter
  Stuur e-mail

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.