• Microsoft NAV
    MICROSOFT DYNAMICS NAV

Microsoft Dynamics NAV Partner

Voor elke klant is er een systeem dat het bedrijf tot bloei kan laten komen. Daarom zijn wij—dankzij  diepgaande kennis en jarenlange ervaring—Gold Partner van zowel Microsoft als SAP. Op deze pagina kunt u terecht voor onze diensten met betrekking tot bedrijfsbeheersoftware Microsoft Dynamics NAV, in gebruik bij meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld, klaar voor de cloud en eenvoudig te configureren voor naadloze aansluiting op uw organisatie. 

Mogelijkheden met cloud
De familie van Microsoft Dynamics NAV bevindt zich in de cloud. Leer meer over de cloudservices van Microsoft Azure en Office 365.

Neem een testrit
Ervaar hier zelf hoe Microsoft veel voor-komende taken en processen vereenvoudigt. Testrit

Contact


contactpersoon ctac

Ad van der Wijst

Business Development Manager

+31 6 21 22 80 24

Stuur e-mail

BuzziSpace verteltBuzzispace produceert design geluidsisolatie en werkt al drie jaar met de softwareoplossingen van Ctac. In deze video vertelt Operations Manager Martijn Verhoeven over waarom zij voor Ctac kozen.

Beginnen is simpel


Voor u het weet bent u al begonnen. Bekijk hoe snel u met Microsoft Dynamics NAV aan de slag kan.

BI van Microsoft
Jet Reports en PowerBI: binnen handbereik en embedded in de vertrouwde omgeving van Office 365.

Manufacturing
Leer alles over de maakindustrie en wat Ctac voor u kan betekenen.

Wholesale
Leer meer over wat Ctac de vooruitstrevende groothandel kan bieden.

Feature Comparison Tool
Selecteer in deze Feature Comparison Tool uw huidige release en ontdek hoe Microsoft Dynamics NAV 2015 u kan ondersteunen. 

QuadiraCtac werkt samen met Quadira. Zo kunnen wij u altijd met de juiste output-management-oplossingen van dienst zijn.

PlannerOnePlannerOne is een voor Microsoft Dynamics NAV gecertificeerde, geavanceerde webcomponent voor plannen en inroosteren.

SANA
Regel uw online business voor uw wholesale organisatie vanuit de kracht van uw ERP-systeem. Ecommerce voor Microsoft Dynamics en SAP met Sana.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.