• Education
  LEARNING & CHANGE
 • Blog Education
  Blogs Learning & Change
  Ctac Learning & Change deelt de voor hen kenmerkende passies voor ICT en delen van hun kennis in blogs. Lees de meest recente blogs.
  Direct naar de blogs
Medewerkers moeten hun werkwijze steeds vaker aanpassen, nieuwe processen aanleren en vaardig zijn met de software die daarvoor wordt gebruikt. De consultants van Ctac Learning & Change leggen de koppeling tussen de techniek en de mensen die het moeten doen. Zij vormen het belangrijkste kapitaal om uw ambities waar te maken. Wij vertalen die ambitie naar een effectieve Learning & Change aanpak. Of het nu om een training of ERP implementatie gaat. Het resultaat staat altijd voorop. Uw mensen zijn binnen de kortste tijd productiever dan ooit weer aan de slag.

Verantwoord live gaan
Uw project verandert processen, systemen en mensen. Wij brengen in kaart hoe en helpen u verantwoord live te gaan. Benieuwd? Verantwoord live gaan

Trainingen
Een training op maat. Of een open rooster training. Altijd gericht op resultaat, met oog op de praktijk en resulterend in optimaal gebruik en beheer van uw systemen. Bekijk alle Trainingen.
 

Verantwoord gebruik
Processen, systemen en mensen; allemaal hebben ze onderhoud nodig om effectief te blijven voor uw organisatie. Ctac Learning & Change licht deze domeinen door en brengt in kaart welke verbeteringen mogelijk zijn. Bekijk onze Performance Scan die we hiervoor gebruiken. 

Over ons
Ctac Learning & Change heeft een uitgesproken mening over kennisopbouw en -borging. We bloggen hier regelmatig over. Meer over ons en onze aanpak:
 • Onze blogs
 • Meer over Ctac Learning & Change

Performance Support
Gebruikers bepalen het succes van uw systeem. Help ze hun taken succesvol uit te voeren via de Performance Support oplossingen van Ctac Learning & Change. 

Contact


Richard Benschop

Richard Benschop

Business Development Manager Ctac Learning & Change
+31 (0)73 692 06 92


 

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.