• Blog Education
    Blog Richard Benschop
    Ctac Education deelt de voor hen kenmerkende passies voor ICT en delen van hun kennis in blogs. Lees de meest recente blog 'Adaptief leren biedt maatwerk en voorkomt tijdverspilling' van Richard Benschop.
    Direct naar de blog
  • Education
    EDUCATION
Gebruikers bepalen het succes van uw systemen. Als zij de systemen niet maximaal benutten, loopt u behoorlijke kansen mis. Ctac Education houdt de vaardigheden van uw medewerkers op peil. Learning en Support gaan bij ons hand in hand. Naast trainingen op maat zorgen we ook voor ondersteuning op de werkplek. Want daar vindt het eigenlijke leren plaats. Altijd op een manier die resultaat voorop stelt. Zo weten uw medewerkers binnen de kortste tijd wat er speelt en kunnen ze productiever dan ooit aan de slag.

Trainingen & Workshops
Praktische trainingen en workshops voor een optimaal gebruik en beheer van SAP-systemen. Altijd gericht op resultaat, met oog op de praktijk. Bekijk alle Trainingen & Workshops.
 

Performance Support
Gebruikers bepalen het succes van uw systeem. Help ze hun taken succesvol uit te voeren via de Performance Support oplossingen van Ctac Education. 

Contact


Richard Benschop

Richard Benschop

Business Unit Manager Ctac Education
+31 (0)73 692 06 92


 

Wat we doen
Ctac Education is wars van theoretische bespiegelingen, maar altijd pragmatisch, efficiënt en betaalbaar. Lees de overige domeinen van Ctac Education:

Opleidingsadvies
Naast het verzorgen van SAP-trainingen helpt Ctac Education u bij het opstellen van een effectief trainingscurriculum, planning en opleidingstraject. Opleidingsadvies

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.