• Je klant Verwacht
  • Commerce
    Whitepaper Commerce
    Customer Engagement & Commerce: Stop met denken in kanalen. Uw klanten willen drempelloos kopen. Via elk kanaal verwachten ze een soepele reactie. Omnichannel, maar dan een stap verder.
    Download Whitepaper

Commerce

e-Commerce wordt Customer Engagement Commerce. Zowel in de retail, wholesale als manufacturing. Uw klant bepaalt zelf wanneer en via welke kanaal en met welke touchpoints hij uw product benadert. Hoe stuurt u hem in zijn customer journey de juiste kant op? Ctac helpt u om dit proces te regisseren. Daarvoor brengen we eerst de customer journey in kaart. Want alleen als u uw klant echt kent, weet u wat hem beweegt. Vervolgens realiseren we daar de juiste geïntegreerde oplossingen voor in combinatie met Hybris (Omnichannel commerce en Marketing), Inriver (PIM) en eventueel de eigen ontwikkelde kassaoplossing XV die in de toekomst volledig kan integreren met bovengenoemde oplossingen.

Realtime Supply Chain
Realtime inzicht en volledige controle binnen handbereik. Het is mogelijk met de Realtime Supply Chain .

Retail
Bied onvergetelijke koopervaring – voor consumenten en bedrijven – met Kentico en SAP Hybris. Ondersteun omnichannel en ‘always-on’. 

Contact


contactpersoon ctac

Frank Koppen

Senior Business Development & Innovation Manager

Ik focust hij zich op het waarmaken van de digitale ambities van klanten op het gebied van Customer Engagement & Commerce.

+31 (0)6 27 88 56 18

LinkedIn Twitter Blog
Stuur e-mail

Wholesale
Regel uw online business voor uw wholesale organisatie vanuit de kracht van uw ERP-systeem. Ecommerce voor Microsoft Dynamics en SAP met Sana.

Overal sales met omnichannel
Open for business op alle kanalen met omnichannel retailing. Bied uw klant de optimale service, online en offline.  

Onze referenties


Wij vertellen u graag veel over onze oplossingen, maar liever laten wij zien welke klanten wij bedienen.


  
      
     

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.