De grote voordelen van Cloud TDI

TDI staat voor Tailored Datacenter Integration. Sinds enkele jaren is het mogelijk voor SAP HANA gebruikers om hun bestaande hardware en infrastructuur in te zetten voor de HANA omgeving. Het unieke S/4HANA Cloud TDI-platform van Ctac gaat echter veel verder dan dat.

Met het Cloud TDI-platform kunnen Ctac-klanten gebruikmaken van de Ctac Cloud en daardoor heel flexibel op- en afschalen met in-memory capaciteit. De overstap naar S/4HANA Enterprise Management is daardoor uiterst eenvoudig te realiseren. Persbericht lancering Cloud TDI

De drie grootste voordelen van S/4HANA Cloud TDI:
  1. Het platform biedt flexibiliteit, met op- en afschalen, exploitatie, beschikbaarheid en uitwijkmogelijkheden.
  2. De overstap naar cloud en S/4HANA Enterprise Management is heel laagdrempelig en eenvoudig. Ctac neemt de migratie volledig uit handen.
  3. Organisaties realiseren een besparing in tijd en capaciteit.
Better Business. Ctac Cloud

Vraag vrijblijvend een kennismaking aan

    Rapport Digital Business Transformation

    Lees ons rapport over de digitale business transformatie.

    In deze video 'Let’s run in-memory databases smarter' leggen IBM en Ctac samen uit wat het voordeel is van een in-memory Cloudplatform voor SAP-HANA oplossingen voor zowel Ctac als de klanten van Ctac.

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.