• CRM
    MICROSOFT DYNAMICS CRM

Microsoft Dynamics CRM

Recept voor betere CRM

Wie zijn mijn belangrijkste klanten en prospects? Hoe krijg ik nauwkeurig inzicht in mijn forecast en zorg ik voor een goede opvolging van lopende opportunity’s en leads? Hoe geef ik alle medewerkers eenvoudig inzicht in de meest actuele relatiegegevens? CRM helpt de kosten te verlagen en de winstgevendheid te verhogen door bedrijfsprocessen te organiseren en te automatiseren zodat klanttevredenheid en -loyaliteit worden vergroot.

Microsoft Dynamics CRM

Of u nu salesdirecteur, marketingmanager, projectmanager of IT-manager bent: iedere functie heeft zijn eigen uitdagingen om aan uw klanten een excellente klantervaring te kunnen bieden. Microsoft Dynamics CRM is de flexibele en geïntegreerde relatiebeheeroplossing die echt helpt bij uw dagelijkse werkzaamheden. Zo is deze ook uitermate geschikt voor de Professional Services industrie. De software is naadloos geïntegreerd met Microsoft Office. Uw eindgebruikers kunnen er dus direct mee overweg.

Functionaliteit

Microsoft Dynamics CRM biedt o.a. oplossingen voor marketingautomatisering, klantenservices en automatisering en ondersteuning van het verkoopteam. Specifiek voor de professionele dienstverlener levert Ctac de geïntegreerde Assistance PSA oplossing.
Ctac biedt ook diverse mobiele CRM-apps en -platformen waarmee u uw klantenrelaties op uw mobiele apparaten kunt raadplegen, bewerken en beheren. Voor additionele functionaliteiten werkt Ctac samen met een select aantal professionele partners. Klik hier voor de Microsoft partnerpagina.

 

    GRATIS CRM 2016 DEMO

Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Ctac maakt hiermee gebruik van de bijdrage die first party analytische cookies kunnen leveren zoals anonieme statistieken en verbetert hiermee het gebruiksgemak van haar website. Ctac deelt deze gegevens niet met derden.